City Creators

A COWI blog about Urban Development

Vi søger 2 nye kolleger

Leave a comment

24721-0288

UNG, KREATIV ARKITEKT/URBAN DESIGNER

Vi har i de seneste år oplevet stor vækst inden for opgaver med byudviklingsplaner, by- og landskabsplaner samt design i forbindelse med større ingeniør- og byudviklingsopgaver i såvel Danmark som internationalt. Derfor vil vi styrke og videreudvikle vores stærke byplanmiljø i Aalborg og søger efter dygtige medarbejdere. Der er ansøgningsfrist 15.01.2013. Se mere her.

ERFAREN LOKALPLANLÆGGER SØGES TIL COWI AARHUS

Vi har travlt med opgaver, hvor planloven er i centrum. Derfor søger vi en byplanlægger til COWI i Aarhus,  der har flere års erfaring med udarbejdelse af lokalplaner, miljøvurderinger samt borger- og interessentinddragelse i relation hertil. Der er ansøgningsfrist 15.01.2013. Se mere her.

Kontakt afdelingschef, Jasper Kyndi, og hør mere – jpk@cowi.dk

Leave a Reply