City Creators

A COWI blog about Urban Development

Gå-hjem-møde om landbruget og kommuneplan 2013

Leave a comment

Landskab - til bloggen

Mandag d. 10.12.2012 fra 15:00-17:00 inviterer vi kommunernes planlæggere til en gratis snak om jordbruget i kommuneplanlægningen. Vi vil gerne sætte fokus på de nye opgaver, som kommunerne lige nu arbejder med til Kommuneplan 2013 – herunder planlægning for særligt store husdyrbrug, biogasanlæg og særligt værdifulde landbrugsområder. Se invitationen her. MØDET ER DESVÆRRE AFLYST

På mødet vil Mads H. Jacobsen og Henrik Lysgaard fortælle om de nye krav til kommuneplanen og om COWIs erfaringer med de nye planemner – og give konkrete løsningsforslag til planlægningen. Eftermiddagen består af 2 x ½ times oplæg med efterfølgende diskussion og spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål om mødet er du velkommen til at kontakte Mads H. Jacobsen – mhjn@cowi.dk

Leave a Reply