City Creators

A COWI blog about Urban Development

Tag fat på innovation – fordi det betaler sig

Leave a comment


Innovationskampagnen “Tag Fat” sigter mod at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Nordjylland med at omsætte innovative idéer form af nye produkter, services, processer eller forretningsmodeller til vækst og synlige resultater. Se video om kampagnen her.http://citycreators.dk/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Vækstforum Nordjylland søsatte kampagnen, og vi hjælper til med at tilrettelægge processen, TV2 Nord formidler løbende om kampagnen og magasinet Alt Om Erhverv er mediepartner.

løbet af efteråret 2012 blev regionens mest innovative små og mellemstore virksomheder kåret. Den nordjyske mester i innovation bliver udpeget ved et stort finaleevent 4. december 2012, som sendes live på TV2 Nord.

Kontakt Christian Roslev for mere information om kampagnen og hør mere om vores spændende opgaver inden for regional udvikling – chro@cowi.dk

Leave a Reply