City Creators

A COWI blog about Urban Development

12 km motorvej i det centrale Nairobi, Kenya

Motorvejskørsel i Nairobi kan nogle gange være en lidt for spændende oplevelse. Det har vejmyndighederne i Kenya også fundet ud af. Derfor indgår COWI  i et konsortium, der sammen udfører en stor vej-og trafikopgave. Strækningen er 12 km og løber igennem Nairobi centrum (Central Business District).

Der er 16 større vejkryds på stækningen. Under planlægningen skal COWI tage hensyn til en fremtidig Bus Rapid Transit (BRT). Kunden er World Bank, og det er et af de første projekter vi har i Kenya. Forprojekt fasen er afsluttet og projektet går i Detail Design fase fra januar 2012 o -6 måneder frem. Kontakt Azhar Saeed for mere information om projektet og mange andre spændende vejprojekter i ind- og udland – azs@cowi.dk

Comments are closed.